Bara jag vågar

Bara jag vågar

Bara jag vågar

Siri Spont/Jonna Björnstjerna

Läskigt, roligt, fartfyllt och massor av igenkänning!

Det finns fyra saker som Tilda tänker göra innan sommar-lovet fast hon egentligen inte vågar. Gå till spökladan, det läskigaste stället i hela byn. Säga ifrån när Marcus i klassen är taskig mot henne. Fråga Thea varför hon alltid vill vara med Elin, Clara och Marcus nu för tiden. Och göra Anden i glaset fast hon vet att det finns folk som har blivit galna eller dött när de gjort det. Bara hon nu vågar …

Varje kapitel inleds med jätteroliga serieillustrationer gjorda av Jonna Björnstjerna.

Kartonnage 144 sidor 150 x 200 mm
Ålder 9-12 år ISBN 978-91-87033-00-1
Utkommer i april 2012

”Pricksäkert och roligt om livet på mellanstadiet”
Dagens Nyheter om Utan djur så dör jag

Utan djur så dör jag